Siguresat dhe stafetë Hyundai i30 (PD; 2018-2019..)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e tretë të Hyundai i30 (PD), i disponueshëm nga 2018 deri më sot. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Hyundai i30 2018 dhe 2019 , do të merrni informacion për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave Hyundai i30 2018-2019…

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Hyundai i30 ndodhen në kutia e siguresave të panelit të instrumentit (shih siguresën "POWER OUTLET" (Priza e pasme e energjisë 2)) dhe në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit (shih siguresat "POWER OUTLET 3" (PZAK e pasme 1) dhe "POWER OUTLET 2" (Fuqia e përparme priza)).

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Paneli i instrumenteve

Kutia e siguresave ndodhet në anën e shoferit të panelit të instrumenteve pas kapakut.

Ndarja e motorit

Kutia e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit (në anën e majtë).

Brenda kapakut të panelit të siguresave/rele, mund të gjeni etiketën që përshkruan emrin dhe kapacitetin e siguresës/relesë. Jo të gjitha përshkrimet e panelit të siguresave në këtë manual mund të jenë të zbatueshme për automjetin tuaj. Është i saktë në momentin e printimit. Kur inspektoni kutinë e siguresave në automjetin tuaj, referojuni etiketës së kutisë së siguresave.

Diagramet e kutisë së siguresave

2018

Paneli i instrumenteve

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve(2018)

Ndarja e motorit

Përcaktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2018)

>>>Caktimi i stafetës (2018)

Mbulesa e terminalit të baterisë

2019 (MB )

Paneli i instrumenteve

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve (2019)

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2019)

Detyra e reletë (2019)

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.