Siguresat dhe stafetë Ford Probe (1992-1997).

 • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e dytë të Ford Probe, prodhuar nga 1992 deri në 1997. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Ford Probe 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 dhe 1997 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Faqja e siguresave Ford Probe 1992-1997

Siguri i çakmakut (priza elektrike) në Ford Probe është siguresa #8 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Tabela e Përmbajtjes

 • Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave
 • Kutia e siguresave të ndarjes së motorit
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Paneli i siguresave ndodhet prapa kapakut në anën e majtë të makinës (poshtë panelit të instrumenteve përpara derës së shoferit).

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në kalim ndarje r
Vlerësimi i amperit Pjesët elektrike të mbrojtura
1 20A Frenallampa, llampa e frenave me montim të lartë, bori, sistemi i kyçjes së ndërrimit
2 30A Brava elektrike të dyerve
3 15A Sinjalet e kthesës
4 15A Llambat paralajmëruese të rrezikut dhe sinjalet e kthesës
5 15A AjriKondicionimi, Dritat e drejtimit gjatë ditës
6 15A Sistemi audio, Llambat e kupolës dhe hartës, llambat e çelësit të dyerve, llamba e çelësit të ndezjes, sistemi i hyrjes me ndriçim , Sistemi i hyrjes pa çelës, rikujtues çelësi, llambë e ndarjes së bagazhit
7 15A Sistemi audio, Pasqyra me fuqi
8 15A Sistemi audio, çakmak
9 15A Ajri Sistemi i çantave, sistemi i frenave kundër bllokimit, ventilatori i ftohjes, sistemi i kontrollit të shkarkimeve dhe karburantit, shkrirësi i dritares së pasme, sistemi i kontrollit të shpejtësisë
10 20A Fshirës dhe rondele
11 15A Rezervë
12 15A Çatia e hënës
13 15A Llambat rezervë, grupi i instrumenteve, treguesi i çelësit të shkrirjes së dritares së pasme, sistemi i hyrjes pa çelës , Ndriçimi i çelësit të kyçjes së dyerve me energji, ndriçimi i çelësit të dritares elektrike, Sistemi i kyçjes së ndërrimit, Sistemi i kontrollit të shpejtësisë
14 30A Windows energjetik
15 15A I pa përdorur

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe releve në ndarjen e motorit
Vlerësimi i Amperit Pjesët elektrike të mbrojtura
1 Rele Llambat e mjegullës
2 Rele Fanrat e kokës
3 30A Air BagKontrollet e sistemit, emetimeve dhe karburantit
4 40A Shkrirësi i dritares së pasme
5 30A Dritat e ditës, llambat e mjegullës, fenerët
6 100A Sistemi i qeseve me ajër, ajri Kushtëzimi, Sistemi i frenave kundër bllokimit, Sistemi audio, Llambat rezervë, Llambat e frenave, çakmaku i purove, Ventilatori i ftohjes, Dritat e ditës, Kontrollet e emetimeve dhe karburantit, Llambat e mjegullës, Llambat e shënjimit të anës së përparme dhe të pasme, Fshirëset dhe rondelet e përparme, Paralajmërimi i rrezikut Llamba, Tërheqësit e fenerëve, Fenerët, Ngrohës, Llamba e Brakelës së Lartë, Bori, Llambat Treguese (Aliri i kondicionuar, Çelësi i çakmakut, Llamba e mjegullës, O/D OFF, shkrirësi i dritares së pasme) Grupi i instrumenteve, Sistemi i hyrjes pa çelës, rikujtues çelësi, Llambat e targave, çatia e hënës, bravat elektrike të dyerve, ndriçimi i çelësit të kyçjes së dyerve, sediljet elektrike dhe mbështetja e mesit, dritaret me energji elektrike, ndriçimi i çelësit të dritares elektrike, shkrirësi i dritares së pasme, ndriçimi i çelësit të dritares së pasme, Sistemi i kyçjes së ndërrimit, Sistemi i kontrollit të shpejtësisë, nisja Sistemi, llambat e pasme, Tu Sinjalet rn
7 Rele Alima e kondicionuar
8 40A Klima i kondicionuar
9 40A Klima dhe ngrohës
10 40A Tifoz ftohës
11 60A Sistemi kundër bllokimit të frenave
12 60A Treguesi i ajrit të kondicionuar, sistemi audio, dritat e frenave, çakmaku, puroLlamba ndriçuese me çelës të çakmakut, llambat e kupolës dhe hartës, llamba e çelësit të derës, treguesi i llambave të mjegullës, llambat e shenjave anësore të përparme dhe të pasme, llambat paralajmëruese të rrezikut, tërheqësit e fenerëve, llamba e frenave me montim të lartë, briri, llamba e çelësit të ndezjes, sistemi i ndriçuar i hyrjes, sistemi i hyrjes pa çelës , Përkujtues çelësi, Llambat e targave, Llamba e ndarjes së bagazhit, Mbështetja e mesit, Treguesi O/D OFF, Bllokimet elektrike të dyerve, Sediljet me energji, Treguesi i shkrirjes së dritares së pasme, Sistemi i kyçjes së ndërrimit, llambat e pasme, sinjalet e kthesës
13 40A Sistemi i qeseve me ajër, klimatizimi, ajri i kondicionuar dhe ngrohësi, sistemi i frenimit kundër bllokimit, sistemi audio, llambat rezervë, ventilatori ftohës, dritat e ditës, Sistemi i kontrollit të emetimeve dhe karburantit, Fshirës dhe rondele e përparme, grup instrumentesh, sistem i hyrjes pa çelës, çati hënore, ndriçim i çelësit të kyçjes së dyerve, Pasqyra me energji elektrike, Dritare me energji elektrike, Ndriçim i çelësit të dritares elektrike, shkrirës i dritares së pasme, Treguesi i shkrirjes së dritares së pasme, Bllokim ndërrimi Sistemi, Sistemi i kontrollit të shpejtësisë, Sistemi i Nisjes, Sinjalet e Kthesës
14 Nuk është përdorur
15 30A Mbështetje e mesit dhe Sediljet me energji
16 20A Tërheqësit e fenerëve
17 15A Llambat shënjuese anësore të përparme dhe të pasme, dritat ndriçuese (ajri i kondicionuar, çelësi i çakmakut, llamba e mjegullës, O/D OFF, shkrirësi i dritares së pasme) Llambat e targave, bishtiLlambat
18 Rele Dritat e ditës
19 Stafetë Bori
20 Rele Llambat parkimi
21 Rele Pompa e karburantit
22 Rele Fuqia e modulit të kontrollit të motorit
23 Rele Ndërprerja e nisjes

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.