Siguresat dhe stafetë Chevrolet Captiva Sport (2012-2016).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Krosoveri kompakt SUV Chevrolet Captiva Sport është prodhuar nga viti 2012 deri në vitin 2016. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Chevrolet Captiva Sport 2012, 2013, 2014, 2015 dhe 2016 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Chevrolet Captiva Sport 2012-2016

Përdoren informacione nga manualet e pronarit të 2013 dhe 2014. Vendndodhja dhe funksioni i siguresave në makinat e prodhuara në periudha të tjera mund të ndryshojnë.

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Chevrolet Captiva Sport janë të vendosura në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve (shih siguresat "APO JACK (CONSOLE)" (Frea ndihmëse e prizës së rrymës), "APO JACK ( REAR CARGO)" (Auxiliary prizë elektrik fole Rear Cargo) dhe "CIGAR" (Çakmak i cigareve)).

Kutia e siguresave të panelit të instrumenteve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet nën panelin e instrumenteve në anën e pasagjerit, pas kapakut në tastierën qendrore.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresat dhe stafetë në panelin e instrumenteve <.
Emri Përdorimi
AMP Përforcuesi
APO JACK (CONSOLE) Frizë ndihmëse e prizës elektrike
APO JACK (REAR CARGO) Fusha ndihmëse Ngarkesa e pasme e prizës
AWD/VENT Trirje me të gjitha rrotat/Ventilimi
BCM (CTSY) Moduli i kontrollit të trupit (me mirësjellje)
BCM (DIMMER) Moduli i kontrollit të trupit (Drita e brendshme)
BCM (INT LIGHT) Moduli i kontrollit të trupit (drita e brendshme)
BCM (PRK/TN) Moduli i kontrollit të trupit (Parkimi/Sinjalja e kthesës)
BCM (STOP) Moduli i kontrollit të trupit (Ndalesa)
BCM (TRN SIG) Moduli i kontrollit të trupit (sinjali i kthesës)
BCM (VBATT) Moduli i kontrollit të trupit (Tensioni i baterisë)
CIGAR Çakmaku
CIM Moduli i Integrimit të Komunikimeve
CLSTR Grupi i instrumenteve
DRL Llambat e ditës
DRV/ PWR WNDW Dritarja me energji elektrike e shoferit
BYÇJA F/DERË Bllokimi i dyerve me karburant
FRT WSR Ronde e përparme
FSCM Moduli i kontrollit të sistemit të karburantit e
FSCM VENT SOL Moduli i kontrollit të sistemit të karburantit Solenoidi i ventilimit
NGROHJA MAT SW Ngrohja Ndërprerës Mat
HTD SEAT PWR Fuqia e sediljes me ngrohje
HVAC BLWR Ngrohja, Ventilimi, dhe ventilatori i ajrit të kondicionuar
IPC Trupi i panelit të instrumenteve
ISRVM/RCM Pasqyra e brendshme e pamjes së pasme / Kompas në distancëModuli
KAPJA E KETEVE Kapja e çelësave
L/GATE Kapja e çelësave
MODJA LOGJISTIKE Modaliteti logjistik
OSRVM Pasqyra e jashtme e pamjes së pasme
PASS PWR WNDW Dritarja e energjisë së pasagjerëve
DIODA PWR Dioda e energjisë
PWR/ MODING Modifikim i energjisë
RADIO Radio
RR FOG Defoger e pasme
RUN 2 Çelësi i baterisë në punë
RUN/CRNK Run Crank
SDM (BATT) Moduli i diagnostikimit të sigurisë (bateria)
SDM (IGN 1) Siguria Moduli i diagnozës (ndezja 1)
REZERVË Rezervimi
S/ROOF Sunçati
S/ROOF BATT Bateria e çatisë së diellit
SSPS Timoni me energji elektrike i ndjeshëm ndaj shpejtësisë
STR/ WHL SW Çelësi i timonit
TRLR Rormorkio
TRLR BATT Bateria e rimorkios
XBCM Skadon ort Moduli i kontrollit të trupit
XM/HVAC/DLC Radio satelitore SiriusXM (nëse është e pajisur)/Ngrohja, ventilimi dhe ajri i kondicionuar/Lidhja e lidhjes së të dhënave
Rele
ACC/ RAP RLY Accessor/Run Aksesor Power
CIGAR APO JACK RLY Cigare dhe prizë ndihmëse
RUN/ CRN KRLY Run/Crank
RUN RLY Run

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në ndarjen e motorit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetës në ndarjen e motorit <. <1 9>
Emri Përdorimi
ABS Sistemi kundër frenave
A/C Sistemi i ngrohjes, ventilimit dhe ajrit të kondicionuar
BATT1 Furnizimi kryesor i bllokut të siguresave të panelit të instrumentit 1
BATT2 Furnizimi kryesor i bllokut të siguresave të panelit të instrumentit
BATT3 Furnizimi kryesor i bllokut të siguresave të panelit të instrumentit 3
BCM Moduli i kontrollit të trupit
ECM Moduli i kontrollit të motorit
ECM PWR TRN Moduli i kontrollit të motorit/trajnimi i fuqisë
ENG SNSR Sensorë të ndryshëm motori
EPB Frotë parkimi elektrik
FAN1 Ftohje Ventilator 1
FAN3 Tifoz ftohës 3
FRTFOG Llambat e përparme për mjegull
FRT WPR Motor fshirëse të përparme
HI RREZ LH Frerë të gjatë (majtas)
HI RREZ RH Frezë të gjatë (djathtas)
HORN Bor
HTD WASH/MIR Ronde me ngrohjeLëngu/Pasqyrat me ngrohje
SPIRALJA E NJËZËS A Biralla e ndezjes A
SPIRALJA E NDËZHJES B Ndezja Spirale B
RREZI LOGJAL LH Farni me rreze të ulët (majtas)
RREZI LOGJAL RH Fandi me rreze të ulët (djathtas)
PRK LP LH Llambat e parkimit (majtas)
PRK LP RH Llambat parkimi (djathtas)
PRK LP RH Llambat parkimi (djathtas) (Llampat e parkut të Evropës)
Tifoma PWM Tifoma e modulimit të gjerësisë së pulsit
SHFRUGIMI I PASME Ndriçuesi i dritares së pasme
REARWPR Motori i fshirësit të pasmë
REZERVËS I pa përdorur
LAMPAT STOP Llambat e ndalesave
STRTR Nisja
TCM Moduli i kontrollit të transmisionit
TRLR PRK LP Llampa parkimi për rimorkio
Reletë
FAN1 RLY Tifoz ftohës 1
FAN2 RLY Tifoma ftohëse 2
FAN3 RLY Tifoma ftohëse 3
FRT FOG RLY Llambat e përparme të mjegullës
FUEL/VAC PUMP RLY Pompa e karburantit/Releja e pompës me vakum
HDLP WSHR RLY Parlarëse e fenerëve
HI BEAM RLY Fanrat me rreze të lartë
LO BEAM RLY Farrat me rreze të ulët
PWR / TRN RLY Treni i fuqisë
RLY DEFOG REAR Ndalues ​​i dritares së pasme
STOPLAMP RLY Flampat e ndalesave
STRTR RLY Starter
WPR CNTRL RLY Kontrolli i fshirësit
WPR SPD RLY Shpejtësia e fshirësit

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit ndihmës (vetëm me naftë)

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.