Siguresat dhe reletë Volkswagen Vento / Jetta (A3) (1992-1999)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Makina e vogël familjare Volkswagen Vento A3 (gjenerata e tretë e Volkswagen Jetta) është prodhuar nga viti 1992 deri në vitin 1999. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Volkswagen Vento 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, dhe 1997, 1999, merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Struktura e siguresave Volkswagen Vento / Jetta 1992-1999

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet nën panelin e kontrollit në anën e shoferit. Shtypni shulat dhe hiqni kapakun për të hyrë te siguresat.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave dhe stafetëve në panelin e instrumenteve
Amp Përshkrim
1 10A Feneri i majtë (rreza e ulët), kontrolli i rrezes së fenerëve
2 10A Faremi i djathtë (rreza e ulët)
3 10A Llambat e targave
4 15A Fshirëse e pasme / rondele
5 15A Fshirës / rondele e përparme, rondele e fenerëve
6 20A Tifoma ngrohës
7 10A Dritat anësore (djathtas)
8 10A Dritat anësore (majtas)
9 20A Xhama e pasme me ngrohje
10 15A Dritat e mjegullës
11 10A Feneri i majtë (i lartërreze)
12 10A Fareni i djathtë (rreza e gjatë)
13 10A Bori
14 10A Dritat e kthesës, ngrohësit e hundës së larjes, kyçja qendrore, pasqyrat elektrike të dyerve , ngrohës sediljeje, sistem kontrolli shpejtësie, xhama elektrike
15 10A Shpejtësimetër, ngrohës i kolektorit të hyrjes
16 15A Ndriçimi i grupit të instrumenteve, treguesi ABS, treguesi SRS, çatia diellore, Thermotronic
17 10A Blici i rrezikut, sinjalizimet e kthesës
18 20A Pompa e karburantit, sensori i oksigjenit me ngrohje
19 30A Tifoma e radiatorit, stafetë e ajrit të kondicionuar
20 10A Dritat e ndalimit
21 15A Ndriçimi i brendshëm, ndriçimi i bagazhit, mbyllja qendrore, çatia e diellit
22 10A Sistemi audio, çakmak
Reletë
R1 Kondicioneri i ajrit ditioner
R2 Fshirës / rondele e pasme
R3 Njësia e kontrollit të motorit
R4 Ndezja
R5 Jo i përdorur
R6 Sinjal drejtimi
R7 Larëse e fenerëve
R8 Fshirëse e xhamit/larëse
R9 Sediljarrip
R10 Llamba mjegullore
R11 Bori
R12 Pompa e karburantit
R13 Ngrohës i kolektorit të hyrjes
R14 I pa përdorur
R15 Pompë ABS
R16 Drita e kundërt (Ecomatic)
R17 Rrezet e gjata (Ekomatike)
R18 Rrezet e gjata (Ekomatik)
R19 Klimatronic 2.0 / 2.8 (1993) (siguresa 30A)
R20 Fillimi i ndërprerësit të frenimit
R21 Sensori i oksigjenit
R22 Treguesi i rripit të sigurimit
R23 Fshesë me korrent pompë (Ekomatike)
R24 Xhama elektrik (siguresa termike 20A)

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.