Siguresat dhe reletë Hyundai Ioniq Electric (2017-2019..)

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Liftback kompakt me pesë dyer Hyundai Ioniq Electric është i disponueshëm nga viti 2017 e deri më sot. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Hyundai Ioniq Electric 2017, 2018 dhe 2019 , do të merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave ) dhe stafetë.

Struktura e siguresave Hyundai Ioniq Electric 2017-2019…

Sigurat e çakmakut (priza elektrike) në Hyundai Ioniq Electric janë të vendosura në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit (shih siguresat "POWER OUTLET 2" (Prizë elektrike) dhe "POWER OUTLET 3" (çakmak)).

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Paneli i instrumenteve

Kutia e siguresave ndodhet në panelin e instrumenteve (në anën e shoferit), prapa kapakut.

Ndarja e motorit

Brenda kapakut të panelit të siguresave/rele, mund të gjeni etiketën që përshkruan emrin dhe kapacitetin e siguresës/relesë. Jo të gjitha përshkrimet e panelit të siguresave në këtë manual mund të jenë të zbatueshme për automjetin tuaj. Është i saktë në momentin e printimit. Kur inspektoni kutinë e siguresave në automjetin tuaj, referojuni etiketës së kutisë së siguresave.

Diagramet e kutisë së siguresave

2017

Paneli i instrumenteve

Caktimi i siguresave në panelin e instrumenteve

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresat në motorndarje

Terminali i baterisë

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.