Siguresat dhe reletë GMC Savana (1997-2002).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të GMC Savana 1997, 1998, 1999, 2000, 2001 dhe 2002 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës, dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave GMC Savana 1997-2002

Puro siguresat e çakmakut (priza e rrymës) në GMC Savana janë siguresat #7 "PWR AUX" (Prizë ndihmëse elektrik) dhe #13 "CIG LTR" (Çakmaku) në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Dera e hyrjes së bllokut të siguresave është në anën e shoferit të panelit të instrumenteve mbi levën e lirimit të kapakut

Ndarja e motorit

Blloku i siguresave është në anën e shoferit të ndarjes së motorit në pjesën e pasme.

Diagramet e kutisë së siguresave

1997, 1998, 1999, 2000

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit (1997-2000) <2 3>
Emri Carku i mbrojtur
BLOWER Motori me ventilator të përparmë
ABS Modul elektronik i kontrollit të frenave
IGN B Çelësi i ndezjes
IGN A Rele i nisjes, çelës i ndezjes
BATT Blloku i siguresave të panelit të instrumenteve
Ndriçimi Blloku i siguresave të panelit të instrumenteve, çelësi i fenerëve
RR BLOWER Motor blower ndihmës i pasëmReletë
ALB-I Sensorë O2 me ngrohje, Sensori i rrjedhës së ajrit në masë, solenoidi i valvulës EGR, valvula e pastrimit të kutisë së avullimit, Sensori i pozicionit të boshtit me gunga, Rele dytësore e injektimit të ajrit (naftë ), Sensori i ujit në karburant (naftë), ngrohësi i karburantit (naftë), stafeta e prizës (naftë), solenoid i mbeturinave (naftë)
A/C Klima Stafetë e tufës
REZERIMI Sigurat rezervë
AUX A Dispozitat e montimit
AUX B Dispozitat e pajisjes së lartë
RH-HDLP Fakun e dorës së djathtë (vetëm për eksport)
RH-HIBM Fandi me rreze të gjatë djathtas (vetëm për eksport)
ECM-I Ndezja Bobina, sensori i pozicionit të boshtit me gunga, VCM, injektorët e karburantit, drejtuesi i spirales
BORIA Releja e bririt, llamba(t) e mbulesës së poshtme
LH-HDLP Fandi i krahut të majtë (vetëm për eksport)
LH-HIBM Fandi me rreze të gjatë të dorës së majtë (vetëm për eksport )
FUEL SOL PCM, Drejtues solenoid me karburant, Solen për mbylljen e motorit oid
IGN-E Rele i tufës së ajrit të kondicionuar
ECM-B Rele i pompës së karburantit , VCM, PCM, pompa e karburantit dhe ndërprerësi i presionit të vajit të motorit

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në Ndarja e pasagjerëve
Pozicioni Emri Qarqet e mbrojtura
1 STOP Stop/CHMSL,Dritat e ndalimit
2 HTD MIR Pasqyrat me ngrohje elektrike
3 CTSY Llambat e mirësjelljes, llambat dome/RDG, pasqyrat e kota, pasqyrat me fuqi
4 GAUGES Grupimi IP, DRL Rele, modul DRL, ndërprerës HDLP, ndriçim i hyrjes pa çelës, modul i ulët i ftohësit, modul CHIME, modul DRAB
5 HAZARD Llambat e rrezikut/ Moduli CHIME
6 CRUISE Cruise Control
7 PWR AUX Prizë ndihmëse elektrik, DLC
8 CRANK
9 PARK LPS Llamba e targave, llamba parkimi, llambat e pasme, shenja anësore të përparme, tavëll kutie dorezash
10 AIR BAGS Air Bags
11 Fshirëse Motor fshirëse, pompë larëse
12 HTR-A/C A/C, ventilator A/C, Rele me ventilator të lartë, pasqyrë HTD
13 CIG LTR Çakëse cigaresh
14 ILLUM Klaster IP, kontrolle HVAC, Kontrollet RR HVAC, çelësat IP, ndriçimi i radios, ndriçimi i çelësit të dyerve
15 DRL DRL rele
16 Kthesë B/U Kthesë e përparme, Kthesë RR, Llambat rezervë, Solenoid BTSI
17 RADIO-1 Radio (Ign, Accy), Stafetë e Sigurimit të Upfitter
18 BRAKE 4WAL PCM, ABS, lundrimKontrolli
19 RADIO-B Radio (bateria), Antena e fuqisë
20 TRANS PRNDL, Transmision automatik
21 SIGURIA Kalimacion
22 RR DEFOG Shkarkimi i dritares së pasme
23 Jo i përdorur
24 RR HVAC RR HVAC Controls, LARTË, MED, LOW Rele
A PWR ACCY Bllokim me energji elektrike i dyerve, Moduli ndriçues i hyrjes pa çelës të sediljes me gjashtë kahshe
B PWR WDO Power Windows

2001, 2002

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresat në ndarjen e motorit (2001, 2002)
Emri Circuit protected
SPARE Siguresa rezervë
AIR Pompë ajri
BLOWER Motor me ventilator të përparmë
ABS Moduli elektronik i kontrollit të frenave
IGN B Ndërprerësi i ndezjes
IGN A Rele starter, Ignitio n Çelës
BATT Blloku i siguresave të panelit të instrumentit
NDRIÇIMI Blloku i siguresave të panelit të instrumentit, llamba e përparme Ndërprerësi
RH-HDLP Fandi i dorës së djathtë (vetëm për eksport)
LH-HDLP Faneri i krahut të majtë (vetëm për eksport)
RH-HIBM Fandi me rreze të gjatë të dorës së djathtë (vetëm për eksport)
LH-HIBM Fandi me rreze të lartë të dorës së majtë(Vetëm për eksport)
ETC Kontroll elektronik i mbytjes
RR BLOWER Motor ventilator ndihmës i pasmë Reletë
FUEL SOL Solenoid i karburantit
ENG-I Ngrohje 02 Sensorë, Ajri masiv Sensori i rrjedhjes, solenoidi i valvulës EGR, valvula e pastrimit të bombolave ​​të avullimit, sensori i pozicionit të boshtit të gungës, Rele sekondare e injektimit të ajrit (naftë), sensori i ujit në karburant (naftë), ngrohësi i karburantit (naftë), stafeta e prizës së gazit (naftë), solenoidi i mbeturinave (naftë)
ECM-I Bobira e ndezjes, Sensori i pozicionit të boshtit, VCM, Injektorët e karburantit, Drejtuesi i spirales
IGN-E Rele tufë e ajrit të kondicionuar
KEMBIMI Sigur rezervë
REZERIMI Kembimi Siguresa
KËMBIMI Sigur rezervë
A/C Rele tufë e ajrit të kondicionuar
HORN Releja e borisë, llamba(t) e nëntokës
ECM-B Releja e pompës së karburantit, VCM , PCM, pompa e karburantit dhe çelësi i presionit të vajit të motorit
SPARE Sigurat rezervë
SPARE Sigurat rezervë
AUX A Provizionet e instalimit
AUX B Provizionet e instalimit
A/C RELAY Alima e kondicionuar
HORN RELAY Bori
RELEE AJRI Ajri
RELEI I POMPES SE KARBURANTIT Karburant Pompë
RELETI I STARTERIT Starteri
RELEI EKSPORTI ABS ABSEksporto

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Pozicioni Emri Qarqet e mbrojtura
1 STOP Stop/CHMSL, llambat
2 HTD MIR Pasqyra me ngrohje elektrike
3 CTSY Llambat e mirësjelljes, llambat dome/RDG, pasqyrat e kota, pasqyrat e energjisë
4 GAUGES Klaster IP, rele DRL , modul DRL, ndërprerës HDLP, ndriçim i hyrjes pa çelës, modul i ulët i ftohësit, modul CHIME, modul DRAB
5 HAZARD Llambat e rrezikut/CHIME Moduli
6 CRUISE Cruise Control
7 PWR AUX Prizë elektrike ndihmëse, DLC
8 CRANK
9 PARK LPS Llamë targash, llamba parkimi, llamba të pasme, shenja anësore të përparme, tavëll kuti dorezash
10 AJRI BAGS Qansa ajri
11 Fshirëse Fshirëse Motor, pompë larëse
12 HTR-A/C A/C, ventilator kondicioner, rele me ventilator të lartë, pasqyrë HTD
13 CIG LTR Çakmak
14 ILLUM Trupi IP, kontrollet HVAC, Kontrollet RR HVAC, Çelësat IP, Ndriçimi i radios, Ndriçimi i çelësit të dyerve
15 DRL DRL Rele
16 Kthesë B/U PërparmeKthesë, RR Turn, llambat rezervë, BTSI Solenoid
17 RADIO-1 Radio (Ign, Accy), Rele për sigurimin e montimit
18 FRENA 4WAL PCM, ABS, Cruise Control
19 RADIO-B Radio (bateri), Antena e fuqisë
20 TRANS PRNDL, Transmision automatik
21 SIGURIA Kalimi
22 RR DEFOG Shkarkimi i dritares së pasme
23 Jo i përdorur
24 RR HVAC RR HVAC Komandat, LARTË, MED, Reletë e ulët
A PWR ACCY Bllokim me energji elektrike të derës , Moduli ndriçues i hyrjes pa çelës të sediljes elektrike me gjashtë drejtime
B PWR WDO Windows energjetik

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.