Siguresat dhe reletë Dodge Viper (VX; 2013-2017).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e pestë Dodge Viper (VX), prodhuar nga 2013 deri në 2017. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Dodge Viper 2014, 2015 dhe 2017 , merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Dodge Viper 2013-2017

Tabela e përmbajtjes

  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
    • Caktimi i siguresave dhe releve në Qendrën e Shpërndarjes së Energjisë

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Qendra e shpërndarjes së energjisë është e vendosur në ndarjen e motorit në anën e shoferit.

Caktimi i siguresave dhe reletë në Qendrën e Shpërndarjes së Energjisë

Caktimi i siguresave dhe releve në Qendrën e Shpërndarjes së Energjisë
Rele Sigura e fishekut Mini-siguresë Përbërësi i mbrojtur
3 40 Amper jeshil Rad Fan
4 40 Amp Jeshile Rad Fan Rly High
5 40 Amp jeshile ABS/ Ushqyerja e pompës ESP
6 40 Amper e gjelbër Nisja
7 40 Amper jeshile CBC (Ext. Ndriçimi #1)
8 40 Amp jeshile CBC (Ext. Ndriçimi #2)
9 30 AmperRozë 2014-2015: Pompë rondele

2017: CBC (Ndriçim, Pompë rondele) 10 — 30 Amper rozë — CBC (kyçja e energjisë) 11 — Jumper Black — B+ Jumper 12 — 25 Amp i pastër — Furnizimi i valvulave ABS/ESP 13 — — 20 Amper e verdhë Bori 14 — — 10 Amper e kuqe Tufë me ajër të kondicionuar 15 — — 10 Amper e kuqe Diagnostike, Dera e karburantit, ndërprerësi i ndalimit 16 — — 15 Amper Blu KIN, RF Hub 17 — — Ndërprerës 25 Amper Sedilje me energji 18 — 30 Amper Pink — Shofer Mod i dyerve 19 — 30 Amper rozë — Mod i dyerve të pasagjerëve 20 — 30 Amper rozë — Shkrirës i dritares së pasme 21 — 20 Amper blu — Fshirëse 22 — — — B+ Jumper 23 — — 15 Amper blu HVAC MOD, Cluster, ICS-Switch Bank 24 — — 25 Amp Clear Moduli i kontrollit PCM-Powertrain 25 — — 25 Amp i pastër KarburantiPompë 26 — — 20 Amper e verdhë ASD #1 27 — — 20 Amper e verdhë ASD #2 28 — — — Kembimi (i papërdorur) 29 — 40 Amper jeshile — Fryrësi HVAC 30 — E verdhë 20 Amper — RR Prizë elektrik, Adj. Pedale, UCI 31 — — — B+ Jumper 32 — Jumper Black — 2014-2015: B+ Jumper

2017: Nuk është përdorur 33 — 20 Amper e verdhë — Run Acc rele 34 — — — B+ Jumper 35 — — — Kembimi (i pa perdorur) 36 — — 10 Amper e kuqe ORC Mod Run 37 — — 15 Amper blu Klaster, Kamera 38 — — E verdhë 20 Amp Spendimi aktiv i fikjes 39 — — 10 Amper e kuqe Moduli HVAC, Temperatura në makinë, Releja e ventilatorit 40 — — — Kembimi (i papërdorur) 41 G8VA — — Run/Start 42 G8VA — — Dera e karburantit 43AC

(siguresa përpara) — — 2 pasdite fqGri SCCM 43BE

(siguresa nga pas) — — 10 Amper e kuqe 2014-2015: Corax

2017: Moduli i presionit të gomave 44AC

(Përpara Siguresa) — — 10 Amper e kuqe Pasqyrë e pasme, kërcyes me portë ndihmëse. 44BE

(Sigura e pasme) — — 10 Amper e kuqe IBS (sensori inteligjent i baterisë) 45 — — E kuqe 10 Amp Moduli i kontrollit PCM-Powertrain, Releja e pompës së karburantit. 46 — — 10 Amper e kuqe Moduli ESC, ndërprerësi i llambës ndaluese 47 — — 10 Amper e kuqe Moduli ORC, OCM e sediljes së pasagjerit 48 — — 10 Amper e kuqe SCCM 49 — — 25 Amp Clear Amplifier 50 HC Micro — — Rad Fan 51 HC Micro — — Rad Fan Rele SER/PAR 52 HC Micro — — Releja e nisjes 53 HC Micro — — Rele për shkrirjen e dritares së pasme 54 Rele HC — — Rad Fan Rele High 55 HC Micro — — Fshirës ON/ OFF 56 HC Micro — — Fshirës LO/HI 57 G8VA — — BorRele 58 G8VA — — Rele tufë A/C 59 HC Micro — — Fryrësi HVAC 60 HC Micro — — Pompa e karburantit 61 G8VA — — Run Relay #1 62 G8VA — — Run Relay #2 63 HC Micro — — ASD #1 64 HC Micro — — ASD #2 65 G8VA — — Ekzekuto Accy #1, pop-up, çelësi i dritares së dyerve të shoferit 66 — — — Nuk është përdorur

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.