Siguresat dhe reletë Buick Envision (2021-2022-…).

 • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e dytë të Buick Envision, i disponueshëm nga viti 2021 e deri më sot. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Buick Envision 2021 dhe 2022 , do të merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave) dhe stafetë.

Fushe Layout Buick Envision 2021-2022-…

Tabela e përmbajtjes

 • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Ndarja e pasagjerëve
  • Ndarja e motorit
 • Diagramet e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave të panelit të instrumentit
  • Diagrami i kutisë së siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Blloku i siguresave të panelit të instrumenteve është në anën e drejtuesit të panelit të instrumenteve, midis timonin dhe derën. Për të hyrë te siguresat, hiqni panelin, duke filluar nga lart. Pasi kapëset të jenë shkëputur, foletë përgjatë pjesës së poshtme të derës mund të shkëputen nga paneli i instrumenteve për të hequr derën.

Ndarja e motorit

Për ta hequr kapakun e bllokut të siguresave, shtrydhni kapëset në kapak dhe ngrijeni drejt lart.

Diagramet e kutisë së siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave të panelit të instrumentit

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve
Ampera Përdorimi
F1 40A Konvertuesi 2 i rrymës direkte në rrymë direkte (DC-DC)
F2 30A Moduli i kontrollit të trupit 4
F3 > 27> 25A Moduli i kontrollit të trupit 2
F6 20A Moduli i kontrollit të trupit 3
F7
F8 20A E jashtme moduli i ndriçimit 5
F9
F10 5A Bllokimi i kolonës së timonit
F11 10A Moduli i kontrollit të trupit 1
F12
F13
F14
F15 15A Prizë elektrike ndihmëse e pasme ngarkesa
F16
F17 20A Moduli i ndriçimit të jashtëm 7
F18 10A Llamba e pasme e nivelit të lartë
F19 10A 2021: Asambleja e bllokimit të kolonës së drejtimit

2022: Moduli i konzollës së sipërme/ Hapësi universal i dyerve të garazhit/Rain Se nsor/Mbledhësi Elektronik i Taksave F20 10A Moduli diagnostikues me sensor/Zgjimi automatik i pasagjerëve/ Lidhja e lidhjes së të dhënave/ Karikuesi me valë F21 5A 2021: Moduli i portës qendrore/ Moduli i platformës së kontrollit telematik

2022: Moduli Central Gateway/ OnStar F22 10A Moduli i llogaritjes së objektit të jashtëm/ Radar me rreze të gjatë/ Parkmoduli ndihmës/kamera e përparme/ Sinjalizim i zonës së verbër anësore F23 10A Moduli i përpunimit të videos F24 — — F25 10A Prizë AC/ USB ndihmëse F26 — — F27 30A Amplifikuesi F28 60A 2021: Jumper

2022: Moduli i timonit me ngrohje/ Bateria e modulit të ndriçimit të jashtëm 2/ Rryma direkte/ Inverter AC F29 10A Pushtuesi i instrumentit/ Ekrani i kokës lart/ Moduli i jonizuesit të cilësisë së ajrit/ Ekrani i grumbullit në qendër/ Ngrohja e ajrit të ventilimit ekran kondicionimi F30 — — F31 — 2022: Run/Crank Auxiliary Power Module/ Menaxheri i sistemit të baterisë/ Njësia e kontrollit të motorit F32 10A Run manovra për të ndryshme. 3 sensor lagështie/ Moduli i ndriçimit të jashtëm/ Moduli elektronik i kontrollit të frenave/ Sensori i cilësisë së ajrit në pjesën e jashtme/ Nivelimi manual i fenerit majtas Djathtas/ Pasqyra e brendshme e pasme/ Sensori i brendshëm i grimcave/ Jastëku i kontrollit të ventilatorit të sediljes dhe shoferi i pasëm F33 — — F34 10A Runoni fiksimin për të ndryshme . 1 & 2 moduli i tabelës së ndërfaqes së ndërruesve/ Grupimi i panelit të instrumenteve/ Moduli i kontrollit të transmisionit/ Sensing & moduli diagnostik/Çelësi manual i nivelimit të fenerëve/Ndriçimi ndihmës reflektuesekran F35 15A Runoni manivelin për modulin e kontrollit të motorit F36 10A Çelësi elektrik i frenave të parkimit/ Pllaka ndërfaqe e ndërruesit F37 15A Moduli i stivës së radios/qendrës/ ndihmës jack F38 — — F39 2A Sustra e orës së timonit F40 20A Moduli i ndriçimit të jashtëm 2 F41 7.5A Moduli i timonit me ngrohje F42 20A Rryma e drejtpërdrejtë në rrymë alternative moduli inverter CB1 — — CB2 15A Konsola ndihmëse e prizës së rrymës Rele K01 Pajisje shtesë me fuqi të mbajtur K02 Run/crank K03 — K04 — K05 —

Diagrami i kutisë së siguresave të ndarjes së motorit

<3 0>

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të ndarjes së motorit
Përdorimi
F02 Ndalimi i rimorkios/kthehu djathtas
F03 Moduli elektronik i kontrollit të frenave
F05 Shkyçja e pasme
F06
F07 Ndalimi i rimorkios/kthehu majtas
F08 2021: Moduli i konsolës së sipërme/ Dera universale e garazhithapëse/ Sensori i shiut
F09 Moduli i sistemit të njomjes gjysmë aktiv të kontrollit të pezullimit
F10 Përshtatshëm Moduli i kontrollit të ndriçimit përpara/ngasjes së pasme
F11 Konvertuesi i rrymës direkte në rrymë direkte 1
F12 Porta e pasme elektrik
F13
F14 Slenoidi i ventilimit të kutisë
F15
F16 Fshirëse e përparme
F17 Sedilja elektrike e pasagjerit
F18 Ngritësi i dritares së motorit majtas
F19 Ngritësi i dritares së motorit djathtas
F21 Moduli i ndriçimit të jashtëm 1
F22 Moduli i ndriçimit të jashtëm 3
F23 Moduli i ndriçimit të jashtëm 6
F24
F26 Konvertuesi i rrymës së drejtpërdrejtë të modulit të kontrollit të transmetimit
F27 Aktivizuesi i funksionit në distancë
F28
F29 Moduli i ndriçimit të jashtëm 4
F30 Shoferi i modulit të sediljes së kujtesës
F32 Farni djathtas
F33 Ngrohja e përparme sedilja
F34 Sedilja e pasme me ngrohje
F35 Paneli i derës / Pozicioni i sediljes shoferi dhe pasagjeri çelësi
F36 Moduli i zonës së rezervuarit të karburantit
F39 Moduli i mbylljes pa duar
F40 Fapelmajtas
F41
F44 Fshirëse e pasme
F48 Motor ventilator
F49
F50
F51
F52
F54
F55
F56 Motori fillestar
F57 Sedilja elektrike e shoferit / Moduli i sediljes me memorie
F58 Prapa moduli i kontrollit të makinës
F59
F60
F61
F62
F63
F65 Kontrolli i ajrit të kondicionuar
F67
F68
F69
F70
F72 Pinioni i motorit
F74
F75 Moduli kryesor i kontrollit të motorit
F76 Moduli i kontrollit të motorit 2
F78 Bori
F79 Pompë rondele
F81
F82 Bateria e modulit të kontrollit të motorit
F83 Moduli i kontrollit të motorit/ Spiralja e ndezjes
F84 2021: Motori i fikur 1/motori i fikur 2

2022: Rrjedha masive e ajrit / oksigjeni / Temperatura e ajrit në hyrje / Presioni dhe lagështia absolute e hyrjes së mbytjes / Sensori i ngrohjes së oksigjenit / valvula e bllokimit të ftohësit / Pompa e pastrimit të shkarkimeve avulluese / Karburanti i ajrit me rreze të gjerëPastrimi i sensorit të oksigjenit/kanisterit, anashkalimi turbo, marrja e kamerës me hapa, shkarkimi i kamerës në hap, solenoidet e kontrollit të vajit të motorit F86 — F87 Kulmi i diellit F88 Grupi aero F89 — F93 Llambë parku për rimorkio F95 — F96 — F99 — Rele K04 Shkarkimi i pasmë K25 Kontrolli i fshirësit të përparmë K37 Shpejtësia e fshirëses së përparme K64 Motori fillestar K66 Treni me energji elektrike K71 — K73 Ajer te kondicionuar kontrolli K80 Pinioni i motorit K90 — K98 —

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.