Siguresat dhe reletë BMW X3 (F25; 2011-2017).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, shqyrtojmë gjeneratën e dytë BMW X3 (F25), prodhuar nga viti 2011 deri në 2017. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të BMW X3 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 dhe 2017 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave BMW X3 2011- 2017

Kutia e siguresave në ndarjen e dorezës

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Hapni ndarjen e dorezës, lëvizni kapakun poshtë.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave
Paraqitja e siguresave mund të ndryshojë!

Kutia e siguresave në ndarjen e bagazhit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Hape kapakun në veshjen e djathtë , dhe hiqni izolimin e zërit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave
Paraqitja e siguresave mund të ndryshojë!

Moduli i shpërndarjes së energjisë

Ndodhet në ndarjen e motorit, në anën e majtë.

Gjithashtu, ai përmban disa stafetë, për shembull për pajisje të tërhequra

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.