Siguresat dhe reletë BMW 3-Seria (F30/F31/F34; 2012-2018)

 • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e gjashtë të BMW 3-Series (F30/F31/F34), prodhuar nga viti 2011 deri në 2019. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të BMW 3-Series 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 dhe 2018 (316i, 318i, 320i, 328i, 330i, 335i, 340i, 316d, 318d, 320d, merrni informacionin rreth vendndodhjes së 3,3, 320 panelet brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave BMW 3-Series 2012-2018

Përmbajtja

 • Kutia e siguresave në ndarjen e motorit
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave
 • Blloku i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (BDC)
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Skema
 • Kutitë e siguresave në ndarjen e bagazhit
  • Vendndodhja e kutisë së siguresave
  • Diagrami i kutisë së siguresave

Kutia e siguresave në ndarjen e motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në anën e djathtë të ndarjes së motorit (në anën e majtë në automjetin me timon të djathtë s), nën mbulesën plastike.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave
Paraqitja e siguresave mund të ndryshojë! Skema juaj e saktë e ndarjes së siguresave ndodhet pranë kutisë së siguresave në ndarjen e bagazhit.

Blloku i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (BDC)

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet në shtyllën e përparme në anën e pasagjerit , nënkutia e dorezave.

Skema

Kutitë e siguresave në ndarjen e bagazhit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Njësia e parë ndodhet në anën e djathtë, prapa kapakut, sipër baterisë.

E dyta – në qendër, nën rreshtim.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave
Paraqitja e siguresave mund të ndryshojë! Skema juaj e saktë e ndarjes së siguresave ndodhet pranë kutisë së siguresave në ndarjen e bagazhit.

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.