Siguresat Citroën C-Elysée (2012-2018).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e dytë Citroën C-Elysée, prodhuar nga 2012 deri në 2018. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Citroen Elysee 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 dhe 2018 , merrni informacione rreth vendndodhjes së paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e çdo sigurese (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Citroën C-Elysée 2012- 2018

9> Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave të panelit

Ndodhet në pultin e poshtëm (në anën e majtë).

Zhbllokoni kapakun duke e tërhequr lart djathtas, më pas majtas, shkëputeni plotësisht kapakun dhe kthejeni përmbys.

Ndarja e motorit

Kutia e siguresave ndodhet në ndarjen e motorit pranë baterisë (në anën e majtë).

Diagramet e kutisë së siguresave

2012

Pulti

Caktimi i siguresave në Kutia e siguresave të panelit (2012)
Vlerësimi Funksionet
F02 5 A Rregulluesit e fenerëve, priza diagnostikuese, paneli i ajrit të kondicionuar.
F09 5 A Alarmi, alarmi (aksesor).
F11 5 A Ngrohje shtesë.
F13 5 A Sensorë parkimi, sensorë parkimi(aksesor).
F14 10 A Paneli i ajrit të kondicionuar.
F16 15 A Çakmak, prizë 12 V.
F17 15 A Sistemi audio, audio sistemi (aksesori).
F18 20 A Sistemi audio / Bluetooth, sistemi audio (aksesori).
F19 5 A Ekran monokrom C.
F23 5 A Llambat e mirësjelljes, llambat e leximit të hartave.
F26 15 A Bor.
F27 15 A Pompë për larjen e ekranit.
F28 5 A Kundër vjedhjes.
F29 25 A Xhama e pasme me ngrohje.
F30 10 A Pasqyrat e dyerve me ngrohje.
F31 - Nuk përdoret.
F32 - I pa përdorur.
F33 30 A Xhama të përparme elektrike.
F34 30 A Xhama elektrik të pasmë.
F35 30 A Sediljet e përparme me ngrohje.
F36 - Nuk përdoret.
F37 20 A Ndërfaqja e rimorkios.

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Vlerësimi Funksionet
F14 15 A Xhama e përparme e poshtme me ngrohje.
F15 5 A Kompresori i ajrit të kondicionuar.
F16 15A Farrat e përparmë të mjegullës.
F18 10 A Djathtas drita e përparme.
F19 10 A Ferni i mesit të majtë.
F29 40 A Motori i fshirësit të përparmë.
F30 80 A Taza parangrohës (Diesel).

2015, 2016, 2017

Pulti

Caktimi i siguresave në panelin e kontrollit Kutia e siguresave (2015, 2016, 2017)
Vlerësimi Funksionet
F02 5 A Rregulluesit e fenerëve, priza diagnostikuese, paneli i ajrit të kondicionuar.
F09 5 A Alarmi, alarmi (aksesori).
F11 5 A Ngrohje shtesë.
F13 5 A Sensorë parkimi, sensorë parkimi (aksesorë).
F14 10 A Paneli i kondicionimit.
F16 15 A Çakmak, prizë 12 V.
F17 15 A Sistemi audio, sistemi audio (aksesor).
F18 20 A Sistemi audio / Bluetooth, sistemi audio (aksesori).
F19 5 A Ekrani monokrom C.
F23 5 A Llampa mirësjelljeje, llamba leximi hartash.
F26 15 A Bor.
F27 15 A Pompë për larjen e ekranit.
F28 5 A Anti-vjedhje.
F29 - Nuk përdoret.
F30 10 A Pasqyrat e dyerve me ngrohje.
F31 25 A Xhama e pasme me ngrohje
F32 - I pa përdorur.
F33 30 A Elektrik i përparmë dritaret.
F34 30 A Xhamat e pasëm elektrike.
F35 30 A Sediljet e përparme me ngrohje.
F36 - Nuk përdoret.
F37 20 A Ndërfaqja e rimorkios.

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Vlerësimi Funksionet
F14 15 A Xhama e përparme e poshtme me ngrohje.
F15 5 A Klimën e kondicionuar kompresor.
F16 15 A Flamrat e përparmë të mjegullës.
F18 10 A Djathtas drita e përparme.
F19 10 A Farri kryesor i krahut të majtë.
F29 40 A Motori i fshirësit të përparmë.
F30 80 A Taza parangrohës (Naftë).

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.