Siguresat Citroën Berlingo II (2008-2018).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, shqyrtojmë gjeneratën e dytë Citroën Berlingo, prodhuar nga viti 2008 deri në vitin 2018. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Citroen Berlingo II 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 , 2014, 2015, 2016, 2017 dhe 2018 , merrni informacione për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Sigura Paraqitja Citroën Berlingo II 2008-2018

Siguri i çakmakut (priza elektrike) në Citroen Berlingo II është siguresa №9 në siguresën e panelit të instrumenteve kutia.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutitë e siguresave vendosen:

– në pjesën e poshtme të fascisë në anën e majtë, pas kapakut (në ana e djathtë në RHD)

– nën mbulesë (afër baterisë)

Paneli i instrumenteve

Ndarja e motorit

Nëse vendoset në automjetin tuaj, përdoret një kuti siguresash shtesë për tërheqjen, shiritin tërheqës dhe lidhjet për modifikimin e kabinës së kabinës dhe platformës. Ndodhet në të djathtë pas ndarjes mbajtëse të ngarkesës.

Diagramet e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave të panelit

Caktimi i siguresave në kutinë e siguresave të panelit
Siguresat Ampere Alokimi
1 15 Fshirëse e pasme
2 30 Qendrorembyllje
3 5 Airbags
4 10 Klimën e kondicionuar, prizën diagnostike, kontrollin e pasqyrës, rreze feneri
5 30 Xhama elektrike
6 30 Bllokimet
7 5 Llamba e pasme e miresjelljes, llamba e përparme e leximit të hartës, konsola e çatisë
8 20 Pajisjet audio, ekrani, zbulimi i nën fryrjes së gomave, alarmi dhe sirena
9 30 Prizë 12V e përparme dhe e pasme
10 15 Kollona qendrore
11 15 Çelësi i ndezjes me rrymë të ulët
12 15 Sensor shiu dhe dielli, airbag
13 5 Paneli i instrumenteve
14 15 Sensorë parkimi, kontrolle dixhitale të ajrit të kondicionuar, komplet pa duar
15 30 Bllokimet
16 - Jo i perdorur
17 40 Ekrani i pasmë me ngrohje/pasqyrat

Pa siguresat e ndarjes së pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Sigurat Amperet Alokimi
1 - Nuk përdoret
2 20 Sediljet me ngrohje
3 - Nuk janë të përdorura
4 15 Rele pasqyra të palosshme
5 15 Pajisjet ftohësestafetë e prizës

Rimorkimi/barkimi/coachbuilders/siguresat e platformës CAB

Caktimi i siguresave CAB
Sigurat Amperet Alokimi
1 15 Jo i përdorur
2 15 Ndezja, stafeta e funksionimit të gjeneratorit
3 15 Furnizimi me rimorkio 12V
4 15 Furnizimi i përhershëm për modifikuesit
5 40 Llambat paralajmëruese të rrezikut

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit Kutia e siguresave
Sigurat Amperet Alokimi
1 20 Menaxhimi i motorit
2 15 Borni
3 10 Pompë për larjen e ekranit të përparmë dhe të pasmë
4 20 Pompa e larjes së fenerëve ose LED
5 15 Përbërësit e motorit
6 10 Sensori i këndit të timonit, DSC
7 10 Çelësi i frenave, çelësi i tufës
8 25 Motori i nisjes
9 10 Motori i trarit të fenerit, njësia e menaxhimit të parqeve
10 30 Përbërësit e motorit
11 40 Nuk përdoret
12 30 Fshirëse
13 40 Sistemet e integruarandërfaqe
14 30 Pompë
15 10 Djathtas drita e përparme
16 10 Freri kryesor i krahut të majtë
17 15 Feneri me rreze të ulët në të djathtë
18 15 feneri me rreze të ulët të dorës së majtë

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.