Siguresat Chrysler Pacifica (CS; 2004-2008).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Krosoveri i përmasave të mesme Chrysler Pacifica (CS) u prodhua nga 2004 deri në 2008. Në këtë artikull, do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Chrysler Pacifica 2004, 2005, 2006, 2007 dhe 2008 , merrni informacion në lidhje me vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave) dhe stafetës.

Struktura e siguresave Chrysler Pacifica 2004-2008

Sigurat e çakmakut (priza e rrymës) në Chrysler Pacifica janë siguresat №24 (Prizë elektrike (e zgjedhur)), №26 (Prizë elektrik) në motor kutia e siguresave të ndarjes.

Moduli i integruar i energjisë (Kutia e siguresave)

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Një modul i integruar i energjisë (IPM) ndodhet në ndarjen e motorit pranë bateri.

Kjo qendër përmban siguresa maxi, mini siguresa dhe reletë. Një etiketë që identifikon çdo komponent është e shtypur në pjesën e brendshme të kapakut.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në modulin e integruar të energjisë
<1 8>
Zgavër Amp Përshkrimi
Sigurat Maxi:
1 40 Amper jeshile Pompë e sistemit kundër bllokimit të frenave (ABS)
2 Kembimi
3 30 Amper rozë Ndezja e fikur (IOD)
4 40 Amper jeshile Moduli i kontrollit të trupit (BCM) Furnizimi 1
5 40 Amper jeshil Drita e pasme elektronike(EBL)
6 30 Amper rozë Fshirëset e përparme
7 40 Amper jeshile Nisëse
8 40 Amper jeshile Sedilja elektrike C/B
9 40 Amper jeshile Diellor me fuqi
10 Rezervë
11 40 Amper jeshile Ronde e fenerëve, porta me energji elektrike
12 Kembimi
13 40 Amper jeshil Tifoma e radiatorit 1
14 Rezervë
15 40 Amper jeshile Sistemi i frenave kundër bllokimit Moduli (ABS)
40 40 Amper jeshil Nyja e derës së shoferit
41 40 Amper jeshile Nyja e derës së pasagjerit
42 40 Amper jeshile Fryrësi i përparmë
Mini siguresat:
24 20 Amper e verdhë Prizë elektrike (e zgjedhshme)
25 15 Amper blu Radio, përforcues, navigim, telefon pa duar (HFM ), Qendra Elektronike e Informacionit të Automjeteve (EVIC), EC, SNRF, Pasqyrë
26 20 Amper e verdhë Prizë elektrik
27 Kembimi
28 25 Amper Natyral Bori
29 20 Amper e verdhë Trupi, CHMSL, dritat e ndalimit, sistemi i frenimit kundër bllokimit (ABS)
30 10 Amper e kuqe NdezjaNdërprerësi
31 20 Amper i verdhë Rrezik
34 Rezervë
35 Kembimi
36 E verdhë 20 Amper Solenoidi i transaksit automatik elektronik (EATX)
37 25 Amper natyral ASD
38 20 Amper e verdhë Pompë karburanti
39 20 amper e verdhë Tufë me ajër të kondicionuar, MTV
44 25 Amper natyral Sedilje me ngrohje të pasme
45 10 Amper e kuqe Ndezja e sistemit kundër bllokimit të frenave (ABS)
46 20 Am E verdhë Dera e pasagjerit
47 20 Amper e verdhë Dera e shoferit
48 15 Amper blu PLG, OHC, moduli i kontrollit të trupit (BCM), navigimi, telefoni pa duar (HFM)
49 25 Amper natyral Përforcues
50 15 Amper Blu HVAC, DVD, RAD, CLK, SKREEM
Reletë:
R1 Nyja e derës
R2 Motori fillestar
R3 Defogger i dritares së pasme
R4 Kontrolli i transmisionit
R5 Run
R6 Pompa e karburantit
R7 Fryrësi i përparmëMotor
R8 Aksesor
R9 Bori
R10 Fshirësi i përparmë Lartë/i ulët
R11 Fshirësi i përparmë Ndez/Fikur
R12 Valvul akorduese me fole
R14 Tufë kompresori kondicioner
R15 Auto Chut Doun
R16 Tifoma përforcuese e pasme

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.