Siguresat Acura Integra (2000-2001).

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë Acura Integra të gjeneratës së tretë, prodhuar nga viti 2000 deri në 2001. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Acura Integra 2000 dhe 2001 , merrni informacion rreth vendndodhjes të paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilit siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Acura Integra 2000-2001

Sigarja e çakmakut (priza elektrike) në Acura Integra është siguresa #7 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Kutia e siguresave në ndarjen e pasagjerëve

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndodhet pas kapakut poshtë pultit në anën e shoferit. Hiqeni kapakun duke e tundur poshtë dhe duke e tërhequr drejt nga menteshat e tij.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Amper. Qarqet e mbrojtura
1 7.5A Njësia e mbylljes së brendshme
2 10A Drita e targës së lejes, drita e pasme
3 7.5A Sinjali fillestar
4 7.5A Drita e panelit instniment
5 Nuk është përdorur
6 10A Radio
7 10A Çakmak
8 20A Fshirëse e përparme, rondele e përparme
9 7.5A Metër
10 7.5A Rele dritarja e energjisë, çatia e hënësRele
11 10A SRS
12 Sigur rezervë
13 10A Ferin e majtë të ulët
14 10A Rrezja e ulët e fenerit të djathtë
15 10A Dritat e ditës (nëse është e pajisur)
16 7.5A Drita rezervë
17 7.5 A Releja e dritave të ditës (nëse është e pajisur)
18 7.5A Releja e klimës së ngrohësit
19 7.5A Rele e pasme shkrirës
20 7.5A Alternatori, sensori i shpejtësisë
21 7.5A Cruise Control
22 15A Pompa e karburantit, njësia SRS
23 10A Drita e sinjalit të kthesës
24 Sigur rezervë
25 Siguresa rezervë
26 Sigur rezervë
27 20A Dritarja e përparme e majtë e energjisë
28 20A Fuqia e përparme djathtas Dritarja
29 15A Birja e ndezjes
30 20A Dritarja elektrike e pasme djathtas (Sedan)
31 20A Dritarja elektrike e pasme e majtë (Sedan)
32 Nuk është përdorur
33 10A Majtas Feneri i lartë i fenerit
34 10A Farti i djathtë i lartëTrare
35 10A Hatchback: Fshirës dhe rondele e pasme

Sedan: Nuk është përdorur

36 Jo i perdorur
37 20A Bllokues me energji elektrike
38 Siguresa rezervë

Kutitë e siguresave të ndarjes së motorit

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Kutia e siguresave nën kapuç ndodhet në ndarjen e motorit pranë baterisë. Për ta hapur, shtypni skedën siç tregohet.

Makinat e pajisura me ABS kanë një kuti të tretë siguresash, e vendosur në pjesën e përparme të ndarjes së motorit në anën e pasagjerit.

Diagrami i kutisë së siguresave

Caktimi i siguresave në ndarjen e motorit
Amper . Qarqet e mbrojtura
1 100A Sigura kryesore (bateria)
2 40A Ndezja 1
3 I pa përdorur
4 40A Power Window
5 30A Fener
6 30A Bllokim dere, çati hëne
7 40A Shkrirësi i pasmë
8 40A Opsioni
9 40A Motor ngrohës
10 7.5A Drita e brendshme
11 15A FI E/M (ECM)
12 7.5A Rezervimi, radio
13 15A Drita e vogël
14 20A Magnetiketufë (A/C), Ventilator i kondensatorit (A/C)
15 20A Tifoz ftohës
16 20A Bori, Ndaloni Dritën
17 10A Rrezik

Kutia e siguresave ABS

Amper. Qarqet e mbrojtura
1 40A Motor ABS
2 20A ABS B1
3 15A ABS B2
4 10A Njësi ABS

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.