Mitsubishi Mirage (2014-2019) fuses

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne konsiderojmë gjeneratën e gjashtë të Mitsubishi Mirage, i disponueshëm nga viti 2012 e deri më sot. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mitsubishi Mirage / 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 dhe 2019 , do të merrni informacion për vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe do të mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitja e siguresave).

Struktura e siguresave Mitsubishi Mirage / Space Star 2014-2019

Sigara e çakmakut (priza e rrymës) në Mitsubishi Mirage është siguresa #2 në kutinë e siguresave të panelit të instrumenteve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet në në të majtë të timonit, pas kapakut.

Ndarja e motorit

Kutitë e siguresave janë të vendosura në ndarjen e motorit (në anën e majtë).

Diagramet e kutisë së siguresave

ndarja e pasagjerëve

Detyra i siguresave në ndarjen e pasagjerëve (2014-2019)

Ndarja e motorit (Tipi A) 2014

Përcaktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2014)

Engin e ndarjes (Tipi A) 2015

Përcaktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2015)

Ndarja e motorit (Tipi A) 2017, 2018, 2019

Përcaktimi i siguresave në ndarjen e motorit (2017-2019)

Motorndarje (Tipi B)

Përcaktimi i siguresave në ndarjen e motorit (tipi B) (2014-2019)

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.