Mercury Tracer (1997-1999) siguresat dhe reletë

  • Shperndaje Kete
Jose Ford

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë gjeneratën e tretë Mercury Tracer, prodhuar nga 1997 deri në 1999. Këtu do të gjeni diagramet e kutisë së siguresave të Mercury Tracer 1997, 1998 dhe 1999 , merrni informacione rreth vendndodhjen e paneleve të siguresave brenda makinës dhe mësoni për caktimin e secilës siguresë (paraqitjen e siguresave) dhe stafetën.

Struktura e siguresave Mercury Tracer 1997-1999

Sigarja e çakmakut (priza elektrike) në Mercury Tracer është siguresa #20 "CIGAR" në kutinë e siguresave të ndarjes së pasagjerëve.

Vendndodhja e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Kutia e siguresave ndodhet prapa kapakut pranë derës (poshtë panelit të instrumenteve).

Kutia e siguresave të ndarjes së motorit

Diagramet e kutisë së siguresave

Ndarja e pasagjerëve

Caktimi i siguresave në ndarjen e pasagjerëve
Emri Përshkrimi Amp
1 STOP Stop llambat, Shift Lock 15
2 TAIL Ins trument Ndriçimi grupor, llamba e targave, llamba parkimi, llambat anësore, llambat e pasme, (radio, ndriçimi i kontrollit të klimës 15
3 - - -
4 ASC Kontrolli i shpejtësisë 10
5 - - -
6 BYÇJA E DERËS Power DoorBrava 30
7 HORN Bor 15
8 AIR COND A/C-Ngrohës, ABS 15
9 METER Llambat rezervë, kontrollet e motorit, grupi i instrumenteve, shkrirja e dritares së pasme, kyçja e ndërrimit, tingëllima paralajmëruese, çelësi i sinjalit të kthesës 10
10 Fshirëse Fshirëse/Rondele, Rele me ventilator 20
11 Fshirëse R. Llambat e ditës, fshirëse/larëse e portës së ashensorit 10
12 RREZIK Llambat e rrezikut 15
13 DHOMA Kontrollet e motorit, Moduli kundër vjedhjes në distancë (RAP), radio, kyçja e ndërrimit, mirësjellja Llambat, sistemi i nisjes, tingëllima paralajmëruese 10
14 MOTORI Qasja e ajrit, Kontrollet e motorit, Sensori TR 15
15 PASQYRA Pasqyra me energji elektrike, radio, hyrje pa çelës në distancë (RKE) 5
16 FUEL INJ H02S, Sensori i rrjedhës së pastrimit të emetimit avullues 10
17 - - -
18 MIGLE Llambat e mjegullës, gjatë ditës Llambat ndezëse (DRL) 10
19 AUDIO Përforcues premium zëri, ndërruesi CD 15
20 PURO Çakmak i purove 20
21 RADIO Radio 15
22 P. WINDOW Ndërprerësi: FuqiaWindows 30
23 FLOWER Ndërprerësi: Ngrohës me ajër 30

Ndarja e motorit

Caktimi i siguresave dhe stafetëve në ndarjen e motorit
Emri Përshkrimi Amp
1 FUEL INJ Qaqet e ajrit, Kontrollet e motorit, Gjeneratori 30
2 SHFRUGJA Shkrirja e dritares së pasme 30
3 KRYESORE Sistemi i karikimit, BTN, ventilatori ftohës, pompa e karburantit, OBD-II, siguresat ABS, çelësi i ndezjes, fenerët 100
4 BTN Rrezik 40
5 ABS Releja kryesore ABS 60
6 TILAMOSJA E FTOHJES Moduli i stafetës së kontrollit të vazhdueshëm 40
7 - Releja e fenerëve -
8 - - -
9 OBD II Lidhja e lidhjes së të dhënave (DLC), grupi i instrumenteve 10
10 POMPA KARBURANTI Kontrollet e motorit 20
11 KOKA RH Farinat 10/20
12 KOKË LH Farinat 10/20

Unë jam Jose Ford dhe i ndihmoj njerëzit të gjejnë kuti siguresash në makinat e tyre. Unë e di se ku janë ata, si duken dhe si të shkoj tek ata. Unë jam profesionist në këtë detyrë dhe krenohem me punën time. Kur dikush ka probleme me makinën e tij, shpesh ndodh sepse diçka nuk po funksionon siç duhet me kutinë e siguresave. Këtu hyj - i ndihmoj njerëzit të zgjidhin problemin dhe të gjejnë një zgjidhje. Unë e bëj këtë prej vitesh dhe jam shumë i mirë në të.